8 милиметра става мултикултурен

Скъпи читатели (макар и доста малко на този етап)!

Тъй като екипа ни се разрастна, искаме да ви уведомим, че нашият скромен блог за кино и литература „8 милиметра“ вече се превръща в мултикултурен такъв. Това ще рече, че тук подобно на списание, ще можете да четете за разнообразни рубрики в сферата на: киното, театъра, литературата и тн.

Накратко какво може да очаквате от нас 🙂 Понеделник е денят за нашият подробен кино анализ.Последният такъв е за филма Аризонска Мечта и можете да го прочетете тук. Днес бидейки понеделник ще прочетете (ама по-късничко) анализ за  „Броненосецът „Потьомкин“ филма внесъл революция в правенето на кино-изкуство.

Вторник и Сряда обикновено ще бъдат дните за нашата класация, която е най-често филмова. Последната такава е доста подробен материал за филмите на ужасите, която можете да прочетете тук. Тоест да, очаквайте класации за книги, представления и тн.

Петък е денят, в който ще публикуваме ревю на актуален филм или книга. Надяваме се с тези статии да се опитаме да ви зарибим да гледате или четете нещо яко през почивните дни 🙂

Събота и неделята ще качваме статии, ревюта, лични класации на гост писателите. Това сте вие, скъпи читатели, които можете да ни изпращате ваши материали  и есета свързани с обществото, културата, изкуството. Най-добрите текстове ще бъдат качвани на нашият блог в замяна на… на това да бъде чуто посланието ви 🙂

В случай, че нищо не пристигне, тогава почивните дни са посветени  на останалите форми на изкуството,  за които в момента заделяме много малко внимание. Подобна статия можете да прочетете на този линк.

Съвсем скоро очаквайте „За нас“, където можете да прочетете кои сме и за какво се борим. За момента блога се агрегира от Бългаската Блогосфера и Киноцентър.

About Epic Thunder

Драскач
Публикувано на Американска литература, Анализи, Българско Кино, Другото Кино, Класации, Литература, Музика, Студентско кино, Театър, Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s