Студентската Телевизя АМТВ с нов сайт и нова платформа

Мойте приятели и колеги от АМТВ стартираха своята продукция с интернет платформа. Накратко иде реч за интернет телевизия за млади  хора. Можете да погледнете нашите неща на amtv.bg.

Ето и самата новина копирана от техният сайт:

На 21 декември 2011 година стартира новата Интернет платформа на АМТВ. Всяка седмица тук ще откривате новите броеве на трите предавания на най-младата телевизия в България – “Ку-Ку:Презареждане”, “Ателие” – Студентска работилница за изкуство и култура и “ПроАктивно” – предаване за наука и образование!

 

Всеки ден на страницата на АМТВ ще откривате репортажи, новини и интересни видеа от всички сфери на младежкия живот в рубриката VLog!Можете да следите най-интересните публикации на любимите си блогъри директно тук – в рубриката БЛОГОСФЕРА. Вашият блог също може да бъде част от Блогосферата на АМТВ – трябва само да ни пишете във формата за контакти или на някого от екипа. Всичко за нас и историята на Национална студентска телевизия “Алма матер”, както и за нейните три предавания, можете да научите в секцията ЗА НАС. А за да добиете представа за това как изглеждаме – влезте в ГАЛЕРИЯ.

Вие също можете а станете част от Студентската телевизия! Достатъчно е само да се свържете с нас и да ни предоставите свое видео, което ние ще публикуваме! Ако искате да работите в нашия екип или да ни дадете идеи, препоръки и критика, пишете ни или ни елате на гости във ФЖМК на СУ!

About Epic Thunder

Драскач
Публикувано на Студентско кино, Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

13 Responses to Студентската Телевизя АМТВ с нов сайт и нова платформа

 1. много се радвам за тази новина, пожелавам много успехи на студетската телевизия, много поздрави и до скоро

 2. hotel Batihan каза:

  много се радвам на подобни студентски прояви на инициативност и усилието да се направи нещо по-дългосрочно, защото преди студентските инициативи бяха както се казва на дневна основа, дано да имат достатъчно поддържка морална и финансова и да полагат усилия за този проект да продължи и да се предава от генерация на генерация

 3. Това, което сте направили е прекрасно и се надявам да добие повече популярност не само сред студентите, защото темите които засягате вълнуват голяма част от хората и извън студентската общност. Пожелавам ви да имате безкраен прилив от сили мотивация и хъс да поддържате „студентската телевизия“ винаги актуална и жива, винаги отворена и готова за нови предизвикателства. Аз отдавна съм завършил своето висше образование, но обичам да се връщам назад в студентските времена на живота ми, когато идеализма и чувството за справедливост ми даваха сили да заставам срещу всяко несправедливо действие. Разбира се човек уляга на едни години и за това трябва да има нови млади хора, които да поддържат искрата жива!

 4. Поздравления за стартираната нова Интернет платформа на АМТВ. Добре е , че ще има всяка седмица новите броеве на трите предавания на най-младата телевизия в България – “Ку-Ку:Презареждане”, “Ателие” – Студентска работилница за изкуство и култура и “ПроАктивно” – предаване за наука и образование. Имахме нужда от точно такъв тип Студентска телевизия. Дано да потръгне и да има голям рейтинг. Според мен независимо на каква възраст е човек дори и да не е студент, ще са му интересни темите, от гледна точка да види на къде се развива младежта. Какви проблеми има и за какво мечтае.

 5. Поздравления за проекта и осъществяването. Пожелавам да имате много силен дух и да го показвате пред аудиторията си. И аз смятам, че студентската телевизия ще е интересна и за хората, които отдавна са приключили студентският си начин на живот. Все пак сме общност и трябва да се интересуваме какво става и с младите и с по-възрастните, защото всички минаваме през това. Много ми хареса раздела Проактивно!

 6. Хареса ми материала с „Трима пънкари на шопинг в мола.“. Много добри размишления! Може би наистина хората, които нямат финансова възможност подценяват суетата. Какво би станало, ако на тях им паднат доста пари. Все пак най-вероятно ще задоволят някой свой каприз или мечта като скъпа спортна кола, скъпи маркови дрешки… Както се казва лесно е да съдиш отстрани, когато нямаш пари! Много актуални теми пускате и това е, което ме кара да ви следя!

 7. 21 декември 2011 година беше доста дългоочаквана дата от всички ни , понеже тогава стартира новата Интернет платформа на АМТВ.Идеята е чудесна. Телевизията има нужда от такава програма където по младите могат да намерят всичко от което се интересуват и по някакъв начин да внесат една свежест в телевизионният екран.Добре е ,че ще можем да следим най-интересните публикации на любимите ни блогъри директно тук – в рубриката БЛОГОСФЕРА.Желая ви много успехи и да не спирате да ни изненадвате.

 8. Поздравявам хората от АМТВ , които стартираха своята продукция с интернет платформа.Идеята е страхотна съм сигурна, че ще бъде успешно и много търсена.А и възможността, че ще можем всеки ден на страницата на АМТВ да откриваме репортажи, новини и интересни видеа от всички сфери на младежкия живот в рубриката VLog е доста примамлива.Хубавото на тази телевизия, че и ние самите можем да станем част от нея им страшно много опции.

 9. Удобно е, че ще можем всеки ден на страницата на АМТВ да откриваме репортажи, новини и интересни видеа от всички сфери на младежкия живот в рубриката VLog, точно от каквото имаме нужда ние помадите хора.Именно то подобна телевизия.Сигурна съм, че ще придобия огромна популярност.Желая много успехи.При това още по-хубаво е, че и ние самите студенски ще можем да се включваме с интересни теми и предложения.Както и ще откриваме новите броеве на трите предавания на най-младата телевизия в България – “Ку-Ку:Презареждане”, “Ателие” – Студентска работилница за изкуство и култура и “ПроАктивно” – предаване за наука и образоване.

 10. Много хубава новина за всички нас, дочакахме тази дата 21 декември на която стартира новата Интернет платформа на АМТВ където ще можем всяка седмица да откриваме новите броеве на трите предавания на най-младата телевизия в България “Ку-Ку:Презареждане”, “Ателие” – Студентска работилница за изкуство и култура и “ПроАктивно” – предаване за наука и образование!Имаме нужда от именно подобна телевизия. Ще можем да откриваме репортажи, новини и интересни видеа от всички сфери на младежкия живот в рубриката VLog!Хубаво е че и ние можем да участваме, добре е замислена дано да има голям успех и гледаемост.

 11. И аз смятам, че студентската телевизия ще е интересна и за хората, които отдавна са приключили студентският си начин на живот. Все пак сме общност и трябва да се интересуваме какво става и с младите и с по-възрастните, защото всички минаваме през това.Телевизията ще има голям успех сигурна съм и аз в това.Прост защото дава възможност и на самите студенти да участват в нея и се интересува какво иска да гледа и види зрителят.Хубаво е, че ще има и репортажи, новини и интересни видеа от всички сфери на младежкия живот в рубриката VLog.Хората, които са създали тази телевизия знаят какво правят.

 12. Чудесен сайт, много разнообразни теми има вътре – това е, което най-много ми хареса. За всеки има по нещо. И според мен диапазона на възрастовата граница на зрителите е доста широк, което е похвално. Малко медии успяват да постигнат това. Не бих казала, че абсолютно всичко би ме заинтригувало специално мен, но открих много добри теми и се радвам, че темите остават все така разнообразни. Интервютата са много интересни!

 13. За мен голямо облекчение, че най- накрая е стартирала тази нова Интернет платформа на АМТВ. Където всяка седмица ще откриваме новите броеве на трите предавания на най-младата телевизия в България – “Ку-Ку:Презареждане”, “Ателие” – Студентска работилница за изкуство и култура и “ПроАктивно” – предаване за наука и образование. Всичко това съм сигурна, че ще намери многоо съмишленици и ще постигне голям рейтинг телевизията.Щом ще работят по желанията на потребителите.Надявам се често да ни информирате за подобни теми.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s