Приключи конкурса за фентъзи разказ „Сърцето на есента“

Беше редно да публикувам новината когато конкурса бе обявен, но както винаги се сещам пост фактум. Както и да е! На адрес: http://fantasylarpcenter.com/index.php/events/competitions ще можете да прочетете постъпилите разкази в четвъртият пореден конкурс обявен от сайтът. Този път темата е есенна а наградата отново е книжна 😉 Вътре има и мой разказ с който не се гордея особено, но може да бъде прочетен ето тук. . В същият конкурс участвам и със Децата на Вълците. 

About Epic Thunder

Драскач
Публикувано на Uncategorized и тагнато, , , . Запазване в отметки на връзката.

2 Responses to Приключи конкурса за фентъзи разказ „Сърцето на есента“

  1. Чудесно е, че ни даваш сайта на , който спокойно ще можем да прочетем постъпилите разкази в четвъртият пореден конкурс обявен от сайтът. Идеята е страхотна и дано да има повече привърженици.Темата е напълно подходяща в този сезон и богата.Какви ли неща ще измисля.Наградата е хубава. книга, това ти остава спомен за дълго време.Благодаря и за твоите разкази, определено ще ги прочета и тях.Блога ти е страхотен продължавай все така.

  2. Не видях къде могат да се прочетат самите разкази. Есента е доста трудна тема за писане и аз самата винаги я свързвам с носталгията и с чувството за нещо изгубено и безвъзвратно отиващо си. „Легенда за вълка на севера“ ми хареса. Винаги има какво да се научи от войната. Хареса ми този разказ. Няма да правя анализ преди да съм го прочела още няколко пъти, защото при всяко четене на един и същ разказ/ книга човек открива нещо ново. Всеки за себе си трябва да открие нещата, които ще го впечатлят и обогатят.

Вашият коментар